Vind een praktijk

Heeft u pijn aan uw voet? Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een podoloog bij u in de buurt. Klik op de onderstaande knop en vind de dichtstbijzijnde podoloog!

Vind een praktijk

Ervaring van Maaike

“Ben net teruggekomen van 4 dagen Disneyland Parijs, waar ik erg veel heb gelopen. Tot mijn verbazing heb ik geen last van rugpijn gehad.”

Vergoeding voor VGZ verzekerden

In 2020 worden podologische behandelingen gewoon vergoed!

Wellicht heeft u in uw verzekeringspolis van VGZ (en labels) voor 2020 gelezen dat de therapie- en steunzolen zoals u die in voorgaande jaren via Podozorg heeft ontvangen, niet langer worden vergoed. Deze informatie is echter onjuist.

Ook voor 2020 zullen de therapie- en steunzolen geleverd door de (register) podologen aangesloten bij de Stichting LOOP worden vergoed onder dezelfde voorwaarden als dat in 2019 het geval was. U kunt dus ook volgend jaar gewoon op uw vertrouwde adres en bij uw podoloog terecht.

Wij betreuren dat deze informatie onjuist in de polisvoorwaarden is opgenomen en hopen met dit schrijven de onduidelijkheid hierover te hebben weggenomen. Graag staan wij ook volgend jaar weer voor u klaar.

Wordt uw behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de podoloog alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw podoloog declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Controleer uw verzekering

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.